ماهواره ، هجوم بر دین ، ارزشهاو فرهنگ
دین یکی از موانع مهمی است که دشمنان را در رسیدن به نقشههایشان ناکام می گذارد. لذا طبیعی است که آنان نیز در صدد کنارزدن آن باشند. آنها توسط شبکه های ماهواره ای، به انواع تهاجماتو تخریب ها علیه دین اقدام می کنند که فهرست وار اشاره می شود:
الف؛ مماشات در امور دینی:
از آنجا که مردم باورهای دینی و اعتقادی خود را بسیار دوستمی دارند، به این سادگی از آن دست نخواهند کشید، لذا برنامه سازاندر قدم اول نه تنها توهین و تحقیری نسبت به دین ندارند بلکه بهآن احترام گذاشته و حتی ممکن است در مناسبات مختلف دینی بهمتدینان تبریک و تسلیت نیز بگویند بطور مثال شبکه فارسی وانمدتی ایام شهادت ائمه را تسلیت میگفت تا مخاطب مسلمان ایرانیرا داشته باشد.
ب؛ حمله به مقدسات در قالب نقد
در قالب برنامه های مختلف سعی در نقد و زیر سؤال بردن اعتقاداتدارند و به نام بحث های علمی و دینی، دین را مورد تخطئه و نقد قرارمی دهند بدون آنکه فرصت دفاع را به مدافعان و کارشناسان دینیبدهند.
ج؛ دین هراسی:
با ساخت بازی ها و فیلم هایی که جنبه سرگرمی داشته و برایکودکان جذاب است، نمادهای دینی را به عنوان دشمن انسانیت معرفیکرده، و بدین ترتیب کودکان را از دین متنفر و با آن دشمن می سازنددر بخشی از شبکه های سیاسی گروه های تندرو سلفی که ساخته وپرداخته استکبار است بعنوان نماد مسلمین معرفی میشود.
د؛ تمسخر آموزه های دینی:
در فرازهای مختلفی از فیلم ها، باورها و اعمال دینی را به عنوانرسوم خرافی و عقب مانده، به تمسخر گرفته و مخاطبان خود را به گریزاز دین می خوانند
ه؛ ترکیب حلال و حرام:
باورها و اعمال دینی را در کنار کارهای غیردینی و حتی ضددینیبه مخاطب نشان داده و بدین ترتیب از قبح اعمال خلاف دین و نیزاز حساسیت مخاطبانشان نسبت به محرمات می کاهند. مانند اینکه درکنار زنان مثلاً با حجاب، از زنان بی حجاب و دارای لباس های بسیارزننده استفاده می کنند یا بر سر سفره ها شراب می نشانند. بطور مثالدر یکی از مشهورترین برنامه های ماهواره ای دختری محجب برندهمسابقه خوانندگی میشود و مدت ها بر روی او تبلیغ میکنند تا بگویندمیتوان به بخشی از ظواهر دینی اعتقاد داشت و در عین حال کار غیردینی کرد.
ز؛ قرائت های مختلف:
پلورالیسم و دفاع از حقانیت باورهای همگان، گام بعدی است. آنانبه صراحت به مخاطب القاء می کنند که: هرکسی در دین خود محقاست و کسی را نرسد که دین خود را حق و دیگران را باطل بداند. آنانبدین وسیله ابهت و قطعیت دین را از مخاطب می گیرند و حتی او را بهسوی ادیان ساختگی و تحریف شده سوق می دهند.
ر؛ اعتقاد قلبی کافی است:
با ترویج دین بدون فقه، مردم را از اعمال عبادی و رعایت حلالو حرام باز می دارند. آنان به انحاء مختلف تأکید می کنند که دین چیزخوبی است اما لازم نیست حتما به همه دستورات آن عمل کنیم بلکههمین که به خدای واحد و پیامبر و معاد اعتقاد داشته باشیم، کافی است.
ح؛ تحریف و ایجاد آیین های کذایی:
تحریف ادیان و باورهای دینی و دادن باورهای غلط، شاید آخرینگام آنان باشد. چون راههای پیش گفته به طور کامل پاسخگو نبوده ونتوانسته است دین را از زندگی مردم حذف کند، لذا به این فکر افتادهاند که یک دین ساختگی را به خورد مردم بدهند و آنان را به نام دین،با خرافات و دروغ سرگرم کنند تا مردم کمتر و کمتر به سراغ متون
واقعی و اصیل دینی بروند ساختن و تبلیغ عرفانهای انحرافی در اینراستا انجام میگیرد.
مجله ماهواره یا دجال
ویژه های سرگروههای تربیتی
مرکز تولید اندیشه و پاسخگویی سازمان بسیج مستضعفین
قرآن درباره ی خطر اشاعه ی زشتی ها در جامعه هشدار می دهد:
کسانی که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکی برای آنها در دنیا و آخرت است وخداوند می داند و شما نمی دانید
سوره نور آیه 19