عنوان: تغذیه در اسلام
پدیدآورنده: نسرین السادات شریعتی
چکیده
در نهاد تمام جانداران از ابتداي خلقت امور فطري و غریزي بسياري قرار داده شده است. نياز به تغذيه نيز يکي از اين امور است. انسان نيز از اين قضيه مستثنا نيست. آن چه در ا ين مورد از اهميت خاصي برخوردار است اين ميباشد که انسان در کنار تغذيه از سلامت جسمي و روحي برخوردار باشد. چه بسا در عصر حاضر با وجود پيشرفتهاي علمي، بیماریهای زیادی ناشي از سوء تغذيه يا عدم رعايت اصول صحيح تغذيه وجود دارد. لذا اين مسئله انسان را به تحقيق در اين زمينه وا مي دارد تا آگاهي و شناخت لازم در مورد تغديه ايجاد شود. روش کار در این تحقیق به صورت توصیفی کاربردی میباشد و اطلاعات آن به روش کتابخانهای جمعآوری شده است. در اين تحقيق تلاش بر اين است تا مسئله تغذيه در اسلام بررسي شود كه براي رسيدن به اين امر سعي شده است مسائلي از قبيل تغذيه و آداب آن تغذيه گياهي و تغذيه حيواني مورد بررسي قرار گيرد تا اهميت تغذيه سالم بيشتر آشكار شود. ماحصل اين تحقيق نشان مي دهد كه با رعايت اصول صحيح تغذيه و به كارگيري آيات و روايات وارده در زندگي ميتوان علاوه بر داشتن جسمي سالم، از روحي سالم و رواني پاك برخوردار شد تا با استفاده از آن براي ايجاد رابطهاي قوي با خالق هستي تلاش نمود.
واژگان کلیدی: تغذیه، غذا، اسلام